Andra tjänster

Utöver våra målare i Vallentuna har vi glädjen att kunna erbjuda andra tjänster inom bygg och fastighetsförvaltning med samma höga kvalitet och rätt förhållande mellan värde och pris.

Areamätning

Är du osäker på om lägenheten eller villan som är till salu verkligen har den yta som anges? Anlita våra areamätare för att verifiera hur stor din potentiella nya bostad verkligen är. Även i förhållande till Skattemyndigheten kan det vara bra att göra en uppdaterad areamätning för att få din fastighetsskatt uppdaterad. Många ytor som anges i fastighetsregistren är utdaterade eller rena uppskattningar.

Takläggning

Dags att renovera taket? Våra takläggare renoverar och bygger nya tak på alla slags fastigheter - från små friggebodar och garage upp till större hyresfastigheter och industritak. Våra taktjänster utförs givetvis med ett högt fokus på arbetssäkerhet och kvalitet. Taket är en av de viktigaste delarna på ditt hus. Vi lämnar garanti på arbetet och vi har alla försäkringar som behövs för att skydda både dig och våra byggarbetare.

Golvläggning & Golvslipning

Med golvslipning och ny ytbehandling blir dina golv som nya. Om det finns behov av att helt lägga om golven hjälper våra golvläggare till att avlägsna det gamla golvet, jämna ut underlaget och lägga ett nytt.

Energiteknik

Våra energitekniker hjälper dig som är fastighetsägare att spara på värme- och ventilationskostander. Vi optimerar systemen och ser över vad som kan behöva moderniseras för att hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet.

Övriga byggtjänster

Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi erbjuda ett heltäckande utbud av byggtjänster, inklusive renoveringar och nybyggen med helentreprenad.

Ja, jag vill få det målat med högsta kvalitet hos mig!